Domedagsprofetior

Spelutvecklarna har ännu inte implementerat de förändringar just jag ville ha i den senaste patchen, och därför kommer det här spelet att dööööö! Alla kommer hata det och ingen kommer köpa det och sen kommer spelutvecklarna att gå i konkurs. Om en månad kommer ni som lagt ned pengar och engagemang på det här spelet att känna er jättefåniga, vänta ni bara. SLUTA HA ROLIGT!

Det brukar vara andemeningen i de flesta domedagsprofetior som dykt upp på typ alla spelforum till alla datorspel som någonsin gjorts, och i princip ingen av dem brukar ha rätt. Häromdagen nerdragade även Per Strömbeck över att det fanns människor som tyckte olika som honom, och framhärdade att vår rörelse minsann var döööööd och vi alla kommer känna oss jättefåniga som ens försökte och SLUTA HA ROLIGT.

Jag funderade på att försöka mig på en djupare analys, men kom fram till att det kändes rätt meningslöst, eftersom Strömbäcks analys av piratrörelsen har ungefär lika mycket substans som domedagstrollen på alla de där spelforumen, och lika mycket legitimitet. Istället undrar jag bara lite stillsamt vem det är han försöker lura, och om han på allvar tror att nätkompetenspartiet par excellence skall falla för de äldsta trollerierna i boken.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s